Sidor

lördag 3 juli 2010

Svettigt värre

Som man har gått och längtat efter lite sommarväder. Tänkt att liiite varmare kan det väl bli, så pass så att man kan sitta på balkongen nån gång. Eller sitta på en uteservering utan att behöva linda in sig i ytterkläder för att slippa frysa.

Sen kom då värmen. Och som vanligt så ska det gå till överdrift. Luften dallrar av hettan och man får kryssa mellan de skuggiga plättarna när man är utomhus för att inte få solsting.

Igår kväll kom så det stora åskvädret. Jäääklar vilka knallar!

Jag gick omkring och drog sladdar ur kontakterna, för säkerhets skull. Efter den värsta åskan kom så regnet. Det var ett riktigt tropiskt regn. Det fullkomligt öste ner.

Tyvärr så blev det inte nämnvärt svalare av regnet. Det är klibbigt varmt även idag. Men man får inte klaga. Snart har vi snöstorm igen. Om bara några månader.

******

Galen i mozzarellaost har jag blivit också. Det är Helenas fel. Jag blev sugen när jag såg fototrissen på hennes blogg och idag gick jag och köpte mozzarella och tomater för andra gången den är veckan. Bazilika har jag redan hemma. :-) Rätt lagom att äta i värmen faktiskt.